BUT-Klapper Megamuerte in Antwerpen!

Film screening
Megamuerte

Op de afgelopen BUTFF editie bleken er mensen op het plein rond te lopen waarmee we enigszins mee konden communiceren, maar alléé, met wat pintjes en goesting naar BUT-films kom je al een heel eind met die Belgen!

En daarom organiseren wij, in samenwerking met het filmhuis Klappei te Antwerpen, maandelijks de BUT-Klapper! Lekker in Vlaanderen opnieuw genieten van de BUT-klappers van de afgelopen jaren!

5 oktober 2018, aanvang 20:15 uur: MEGAMUERTE
Als een stel jongeren demonen willen oproepen en het volledig uit de hand loopt, weet men nog niet wat de latere gevolgen zullen zijn… De demonen nemen bezit van de leden van de heavy metal band MegaMuerte. Als ze alle duivelse muziekstukken samenvoegen en spelen, zullen de deuren naar de hel zich openen. MegaMuerte fan Dani en zijn vrienden zijn de enigen die de demonen kunnen stoppen door te vechten tegen hun idolen!

Voor meer info en reservering: http://www.klappei.be/?event=mega-muerte


Date/Time

Fri 5th of October, 20.15  -  23.59hrs.
Location

Filmhuis Klappei

Filmhuis Klappei is een origineel cinemaproject rond film en documentaire. Gelukkig wordt iedereen al snel verliefd op de Klappei en kunnen we rekenen op een toegewijde groep vrijwilligers die hun schouders zetten onder elke voorstelling. Bij ons kan je terecht voor de betere film, een roodfluwelen stoeltje in een haast huiselijke filmzaal én een drankje aan de bar om nog wat na te keuvelen.

Address
Klappeistraat 2, 2060, Antwerpen