BUT-Klapper Inner Demon in Antwerpen!

Film screening
Inner Demon

Op de afgelopen BUTFF editie bleken er mensen op het plein rond te lopen waarmee we enigszins mee konden communiceren, maar alléé, met wat pintjes en goesting naar BUT-films kom je al een heel eind met die Belgen!

En daarom organiseren wij, in samenwerking met het filmhuis Klappei te Antwerpen, maandelijks de BUT-Klapper! Lekker in Vlaanderen opnieuw genieten van de BUT-klappers van de afgelopen jaren!

8 december 2018, aanvang 20:15 uur: INNER DEMON
Sam is een tiener die op een avond samen met haar zusje Maddy alleen thuis is. Wanneer er op de deur wordt geklopt begint de hellerit voor Sam. Als ze eenmaal weet te ontsnappen komt ze terecht in een verlaten boerderij waar ze zich in een kast verstopt. Daar komt ze erachter dat haar ontvoering kinderspel was met wat haar verder nog te wachten staat…

Voor meer info en reservering: http://www.klappei.be/?event=inner-demon


Date/Time

Sat 8th of December, 20.15  -  23.59hrs.
Location

Filmhuis Klappei

Filmhuis Klappei is een origineel cinemaproject rond film en documentaire. Gelukkig wordt iedereen al snel verliefd op de Klappei en kunnen we rekenen op een toegewijde groep vrijwilligers die hun schouders zetten onder elke voorstelling. Bij ons kan je terecht voor de betere film, een roodfluwelen stoeltje in een haast huiselijke filmzaal én een drankje aan de bar om nog wat na te keuvelen.

Address
Klappeistraat 2, 2060, Antwerpen